Nieuws2021-05-20T14:29:57+00:00

Als, dan.. het is weer tijd om te verbouwen

Wij zijn aan het verbouwen! Het was tijd voor een kleine weddenschap: "als we nu niet open mogen dan gaat die kast eruit" aldus Manuel. Gezien we aankomende week pas open mogen, snap je... Dit is het moment! We hebben de grote zware bruine kast (strak naast de ingang) kort en klein gemaakt om ruimte te maken voor een nieuwe variant. Daarnaast hebben we de ruimte aan de keukenzijde geheel vernieuwd. Nieuw kleurtje, nieuwe stoelen, nieuwe kasten en planten! Ben je benieuwd naar het eindresultaat? Wij ook! haha Onder dit bericht vind je vast een sneak peak. Als het

De Limus tijdelijk als winkel

De Limus als winkel.Ons restaurant is tegenwoordig in het weekend open als winkel. Open op zaterdag en zondag van 12:00 tot 17:00. In ons assortiment vind je onder andere: Glühwein in 3 smaken...... op = op!! De eerste Batch was een paar uur uitverkocht, dus wees er snel bij!!! Of bestel vooraf, zodat er zeker genoeg is. Verder hebben wij: - Huisgemaakte vegetarische Asian style erwtensoep - Vergeten peren Jam - Sticky spareribs - Kazen - Speciaalbieren (ook veel Bijzondere smaken - Wijn - Cider - En nog veel meer

Gault Millau

Wat zijn wij trots na 1 jaar al opgenomen in de Gault&Millau gids Nederland!!! Wat een eer om nu al met 12 punten in de top 10 van Nijmegen te staan. Met grote dank aan onze chefs Giel van Gendt en Marcus Maessen en de rest van ons topteam  Wil je het hele artikel lezen? Kijk dan op Gault Millau.

Ga naar de bovenkant